Wandeling_uitleg over de natuur

Kennismaken met natuurbegraafplaats Hoeve Ruth

Het dal van de Astense Aa is een fascinerende plek. Niet alleen door de verscheidenheid van het landschap waarin we duidelijk het reliƫf en de overgangen van de hogere zandruggen naar het beekdal zien. Vooral ook door de rijke cultuurhistorie die teruggaat tot ver in de middeleeuwen. Breng een bezoek aan Hoeve Ruth en maak in een ongedwongen sfeer kennis met het landgoed, de natuur, de geschiedenis en het natuurbegraven zelf. Iedereen is welkom voor een wandeling van zonsopkomst tot zonsondergang, de openingstijden van de natuur. We verzorgen persoonlijke rondleidingen met de electrocar, maandelijkse informatieve wandelingen en ontvangen grotere gezelschappen zoals verenigingen en organisaties.

Persoonlijke rondleiding

Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding met de electrocar. We vertellen graag meer over de geschiedenis van Hoeve Ruth en over het natuurbegraven, natuurlijk is er alle tijd voor het bespreken van persoonlijke vragen, wensen en mogelijkheden. Oriƫnterend en natuurlijk vrijblijvend.

aanmelden persoonlijke rondleiding

Rondleiding over Hoeve Ruth met een groep

Maak in een ongedwongen sfeer kennis met Landgoed Hoeve Ruth en het natuurbegraven zelf. Speciaal voor grotere groepen hebben we een programma samengesteld waarin de geschiedenis van het buurtschap Ruth, de natuur en een natuurlijk afscheid aan bod komen. Het programma is in overleg naar wens aan te passen. Natuurlijk is er ruimte voor een gezellige nazit met koffie en iets lekkers.

 

aanmelden groepsrondleiding

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Onze socials